Horecabier.nl

Ben jij opzoek naar speciaalbier maar weet jij niet waar je speciaal bier kunt halen? Bij MR. Hop ben jij op het juiste adres voor speciale biersoorten. De frisse, lichte speciaal bieren zijn uitermate geschikt om koud gedronken te worden op een heerlijke warme zomerdag.  Het lichte bittere van de hoppen in een Pale Ale of kies jij toch liever voor de IPA of de droge afdronk van een Saison en last but not least het zuurtje van een mooie kriek.

Heerlijke Speciaalbieren
Speciaal bier kan naast verfrissen ook verwarmen en verrassen. De bieren hebben vaak een hogere alcoholpercentage zoals, Quadrupels, Barley Wines, Stouts en Porter. Maar ook een IPA met een boven 8% is tegenwoordig geen uitzondering meer. Quadrupels en Barley Wines zijn vaak wat zoeter dan normaal en hebben port-achtige smaken. een bier soort die het heel goed doet in deze stijl is de oude vertrouwde Grand Prestige. Stouts en Porters hebben hun kenmerken door de smaken van gebrande mouten, koffie en donkere chocolade zoals bij de Black Bastard.

Niet iedereen lust deze types special bieren maar het is haast onmogelijk om helemaal geen bier te lusten. Als je niet bent overtuigd om is speciaal bier te drinken kun je langs komen bij MR. Hop in Venray. De specialisten helpen jou bij het zoeken naar de juiste smaak die bij jouw past. met een assortiment van meer dan 1400 verschillende speciaal bieren is er voor iedereen wel iets tussen.