De beste koffieautomaten voor op het werk of in de horeca

aroma-club-logo

Wat is er belangrijker dan een lekker bakje koffie op het werk? Niets, zullen veel mensen hierop zeggen. Koffie op het werk is namelijk van essentieel belang. De gemiddelde werknemer drinkt op een dag namelijk zo’n 2,5 kop koffie. Sommige medewerkers zullen er zelfs met gemak 3, 4, 5 of meer koffie op een dag. Het is daarom erg belangrijk dat je lekker koffie kunt zetten. Voor lekker koffie zijn goede koffieautomaten en de juiste bonen erg belangrijk. 

Echte kennis en passie voor koffie 

De experts van Aroma Club hebben erg veel kennis en passie over hoe je nu een lekker bakje koffie kunt zetten. Hiervoor zijn twee aspecten van essentieel belang namelijk: De juiste boenen en een goed koffiezetapparaat. Een goede machine maar zonder vers gebrande bonen geeft alsnog geen lekkere koffie de goede balans is daarom erg belangrijk. Daarnaast is het van belang dat de koffieautomaten op de juiste manier zijn afgesteld op de bonen. alleen dan kun je het ultieme koffie resultaat krijgen. Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk de volumin in millimeters moet worden aangepast op de kophoogte. de afstelling van koffiemachine en de keuze van de goede boenen is daarom essentieel. Bij Aroma Club kunnen de experts jouw uitermate goed advies bieden zodat jij de ultieme koffie ervaring kunt ervaren. 

Het leasen van een machine 

Het aanschaffen van een goede koffieautomaat kan een erg prijzige investering zijn. Bij Aroma Club is het daarom ook mogelijk om een koffieautomaat te lease. Kijk op de website voor meer informatie.