Horecabier.nl, merkbier zonder merk

Merkbier zonder merk! Dat is precies waar Horecabier.nl voor staat. In tegenstelling tot gewone merkbieren is Horecabier een stuk goedkoper, maar net zo lekker! Horeca eigenaren kunnen op die manier veel geld besparen als het om tappen van bier gaat.

Wat is Horecabier.nl

Horecabier.nlDe bieren die Horecabier.nl levert, worden geproduceerd in een gerenommeerde brouwerij. De kwaliteit is net zo goed als gewoon merkbier, maar stukken goedkoper. Dit komt omdat je als horeca ondernemer niet meebetaalt aan marketing, inventaris, bruikleen, aankleding of leningen. Wanneer je bier afneemt bij grote Nederlandse brouwerijen betaal je hier wel aan mee. Ook is het zo dat je bij A-merken in de horeca ineens meer betaald voor afname, terwijl dezelfde hoeveelheid bij de supermarkt waarschijnlijk stukken goedkoper zal zijn. Wanneer je bier afneemt bij A-merken krijg je vaak nog van alles erbij, zoals glaswerk, viltjes, materiaal voor de tap, een vertegenwoordiger een een bonus aan het einde van het jaar. Dit klinkt aantrekkelijk, maar wanneer je niet oppast levert dit helemaal geen voordelen voor je op. Of het voordelig uitpakt ligt helemaal aan de afspraken die je maakt met een brouwer. Horecabier heeft als doel om een transparante biermarkt op te zetten. Het leveren van goede kwaliteit bier tegen een eerlijke en scherpe prijs dus! En de smaak wordt er absoluut niet minder om, sterker nog het bier zal een smaaktest zeker doorstaan.

ZILVER en GOUD bierHorecabier.nl

Er zijn 2 soorten bieren die Horecabier.nl produceert en levert, namelijk: ZILVER premium bier en GOUD premium bier.

ZILVER Horecabier: 4,8% vol, een verfrissende bier met een herkenbare smaak. De schuimkraag en het stevige bittertje maken dit bier uniek. Horecabier.nl kan dit bier zo goedkoop aanbieden, vanwege de lager liggende accijns en productiekosten.

GOUD Horecabier: 5% vol, heeft net als het ZILVER bier een herkenbare smaak die voor veel verfrissing zorgt. Het bier heeft een mooie, neutrale goudtint en een heerlijk, gemiddeld bittertje.

Ook is het mogelijk om je eigen merk te verbinden aan het bier. Zo kun je bij Horecabier bierglazen bestellen met het logo van jouw zaak erop, biertviltjes met logo of ga voor het hele pakket en bestel een tap met een logo. De klanten zullen verrast zijn wanneer ze het zien en het zal jouw naamsbekendheid zeker vergroten. Grote kans dat zij een bierviltje mee willen nemen met jouw logo erop.

Ik raad Horecabier.nl zeker aan

Als horeca ondernemer heb ik de voordelen van horecabier.nl allang ontdekt. Ben jij op zoek naar goedkopere manieren voor het tappen van bier? Dan raad ik je Horecabier zeker aan. Neem eens een kijkje op hun website! Je vind daar alle informatie over de twee soorten bieren en ook kom je erachter wat de mogelijkheden zijn voor het verbinden van jouw merk aan het bier. Wil je meer weten, dan kun je contact op nemen. Mijn ervaring is dat ze je vriendelijk te woord zullen staan. Niet alleen levert Horeca goede kwaliteitsbieren tegen een goede en scherpe prijs. Ze zijn ook nog eens ontzettend klantvriendelijk. Ik bestel al jaren mijn bier bij ze en ben nog steeds erg tevreden!