Zoek eens op Kroeg Delft!

sjees-draait-door-220x300

Hier vindt je namelijk de beste kroegen waar je heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje. Ik heb het deze keer over Grand café De Sjees, hier kan je namelijk heerlijk genieten van een hapje en een drankje voor een zeer aantrekkelijke prijs! Doordat hun zich niet druk maken om de kosten maar meer om de gasten weten ze de kosten laag te houden. Perfect voor iedereen die wilt genieten van een avond uit met vrienden of collega’s.

2201098920_a45d415c1d_o-300x214

Hier kan je gemakkelijk een avond doorbrengen waar je zeer zeker van zult genieten. Sinds dat wij namelijk met onze team daar zijn gaan eten en drinken weet ik maar al te goed dat onze avond een perfecte avond zal worden! Bij binnenkomst werden we al hartelijk ontvangen en konden we plaats nemen aan de bar. Binnen nutteloze seconden waren we allemaal  al voorzien van ons drankje om te proosten voor het weekend. Ik had niet verwacht dat het zo snel mogelijk is om een drankje te krijgen maar hun hebben echt goed werk geleverd. Ook onze borrelhapjes waren voortreffelijk!

Al met al is mijn avondje uit met het team een groot succes geworden dankzij grand café De Sjees! Door te zoeken op Kroeg Delft ben jij ook in ieder verzekerd van een geweldige avond.