Borrelen bij Cafe Delft

sjees-draait-door-220x300Regelmatig gaan we met vrienden een avondje op stap om gezellig samen te zijn. Deze keer wilde we buiten de stad ergens drinken en indien mogelijk een hotel pakken. Door te zoeken op het internet naar een hotel wisten we ook meteen waar we gaan borrelen! Bij Cafe Delft of beter bekend als De Sjees wisten we allen zeker dat de ambiance perfect is!

Onze hotel was geboekt en de reis erna toe al bezig! Door Delft te ontdekken viel voor mij ieder geval een hoop te zien. Diverse oude woningen en dan heb ik het nog niet gehad over de mensheid, wat zijn ze daar vrolijk zeg! Uiteindelijk bij Cafe Delft terecht gekomen en zo’n beetje de gehele avond gezeten. Een glas leeg drinken zonder dat er al een bediening naast staat was onmogelijk. Dit vonden we dan ook geweldig dat er goed opgelet werd en wij zo een gezellige avond konden houden! desjeesbar-300x224

Bij hun is het trouwens ook mogelijk om te dineren, hier hadden wij dan niet voor gekozen maar na het zien van de menu kaart baalde we er allemaal van! De eerstvolgende keer dat we weer naar het mooie Delft gaan weet ik zeker waar wij gaan eten! Ik hoef me in ieder geval niet zorgen te maken waar we dan onze avond willen spenderen.