Uit eten met de hele familie

Je bent onderweg naar je vakantiebestemming, lang in de file gestaan waardoor het al tegen de avond loopt. De kinderen worden een beetje vervelend, logisch want ze krijgen trek in iets te eten. Stop even bij het A2 restaurant in een schattig en echt dorpje van vroeger, het eetcafé waar je binnenkomt proef je de sfeer al. Je wordt warm welkom geheten en de kinderen krijgen snel iets te drinken. Na een blik te hebben genomen op de menukaart weet je al genoeg, dit restaurant besteedt veel aandacht aan het eten.

A2 restaurant

Kwaliteit van het eten en de sfeer

Wat je ook komt eten in het A2 restaurant, een malse biefstuk of een kindermenu. Iedere maaltijd en gerecht is huisgemaakt en van zeer goede kwaliteit. Van de frites tot het vlees, van het voorgerecht tot aan het toetje is met de grootste zorg bereidt. Vooraf kun je desgewenst een soepje nemen of een van de andere voorgerechten. De combinatie van het interieur en het gevoel wat je krijgt in het eetcafé voelt goed aan, het is nog de sfeer van vroeger in het authentieke dorpje.

A2 restaurant

Zomers terras

Heb je een feestje te vieren tot 35 personen, of een zakelijk etentje dan is dit ook mogelijk bij het A2 restaurant. De zaal waar je komt te zitten is stijlvol aangekleed met mooi meubilair en leuke sfeerverlichting. Hier kun je of een kleinschalig feestje vieren, zakelijk eten of een familiediner. Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen pannenkoeken of een kindermenu eten. Hierbij krijgen de kleinste eters nog een verrassing in een tas.