Mobiele frietwagen is geweldig

Laatst hebben we voor ons buurtfeestje een Mobiele frietwagen ingehuurd. Onze buurman kwam op dat idee. Wij vonden dat allemaal een goed idee, dus zijn we gaan kijken naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Op internet staan veel bedrijven, dus was het een kwestie van vergelijken. We zijn toen de prijzen gaan vergelijken en de recensies. We kwamen vervolgens uit bij Snackmobiel. Daar had je de keus uit een aantal opties:

Wat wilt u doen?frietkraam
Direct boeken
Beschikbaarheid aanvragen

Welk menu wilt u graag?
MENU “DE LUXE”
MENU “VIP”
Menu “Avondvullend”
1 FRIET p.p.
1 FRIET + 1 SNACK p.p.

Zo kan je precies samenstellen wat je wilt. Daarnaast zijn ze ook nog eens stukke voordeliger dan overige aanbieders. Voor ons was het daarom ook een makkelijke keuze.

snackmobielOp internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat een goede service hebben en goede frites bakken. Daarnaast staan er ook een hoop recensies over dat ze kwaliteit leveren en voordelig zijn. Ik heb toen direct gekeken of het mogelijk was om de Mobiele frietwagen in te huren!

Buurtfeest

Tijdens ons buurtfeest hebben we gebruik gemaakt van de frietwagen. Iedereen heeft flink gegeten. Dat komt omdat de frites echt heerlijk zijn. Ze worden zelf gemaakt en lekker goudbruin gebakken. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren bij feestjes. Zo kan je bij een bruiloft of bij een verjaardag dit bedrijf inhuren.