http://www.bistrodebron.nl

download (1)Bistro de Bron is een restaurant gelegen in het mooie Loenen dat zich bevindt aan het Apeldoorns Kanaal tussen Eerbeek en Apeldoorn. Het restaurant is makkelijk te bereiken vanaf de A50 en A1. Wanneer u komt vanuit de richting Apeldoorn en Arnhem houdt u in beide gevallen de richting Apeldoorn aan. Bij het bereiken van het knooppunt Beekbergen op de A1 volgt u vervolgens de richting Amersfoort op de E30. Daarna neemt u afslag 20 richting Apeldoorn-Zuid dat iets van 4 kilometer is. vervolgens gaat u linksaf de Kayersdijk op, rechtsaf de Lange Amerikaweg, rechtsaf Kanaal Zuid op om tot slot na 6,2 kilometer rechtsaf de Hoofdweg op te gaan richting Eerbeek/Loenen.

Veel zullen de beschikking hebben over een TomTom en dan is het natuurlijk al helemaal niet moeilijk te vinden. Bistro de Bron bevindt zich aan het adres Hoofdweg 215. download

Het restaurant is buiten dinsdag en zondag de gehele week open, oftewel 5 dagen. Dit vanaf 11:00 tot 22:00. Om 11:00 bent u van harte welkom voor een kop koffie waar de keuken vanaf 12:00 open gaat. Dan is het ook mogelijk om te lunchen of eventueel om later op de dag te dineren. Het is tevens mogelijk om een catering te laten verzorgen door Bistro de Bron of gebruik te maken van de afhaalservice. Hier kunt u terecht voor o.a. broodjes, snacks, plates en hapjes.

Wacht niet langer en reserveer nu een tafel door te reserveren via http://www.bistrodebron.nl of te bellen naar 055 750 18 65.

DSC9310-2000x925-2000x925