Het ideale pakket om te barbecueën

OFYR accessoires

Met een OFYR barbecue is het anders genieten dan je gewend bent, de tijd dat iemand al het vlees moet bereiden is niet meer. Met deze nieuwe manier van vlees bereiden doet iedereen mee, je hebt veel meer interactie met elkaar. De BBQ is een verzamelpunt geworden in de tuin, een soort van bar waar je al het vlees klaarmaakt met een drankje erbij. Door het gebruik van OFYR accessoires wordt het wel erg eenvoudig gemaakt om te genieten van het heerlijke vlees.

OFYR accessoires

Gebruik de BBQ tijdens een feest in de tuin

Je hoeft geen speciale reden te hebben om van een OFYR bbq gebruik te maken, organiseer je eigen feestje met vrienden en familie. Met de OFYR accessoires breng je het barbecueën naar een ander niveau, kies je voor de speciale tafel ben je nog meer voorzien van gemak. Wil je een echt kookeiland om je andere gerechten klaar te maken dan is dit ook mogelijk, vlees grillen wordt met een grillset een professioneel gerecht. Probeer het uit en geniet nog meer van een heerlijk stukje vlees. 

OFYR accessoires

Maakt je BBQ eenvoudig en lekkerder

Natuurlijk wil je tijdens een barbeque in de tuin met de OFYR het lekkerste stukje vlees en toebehoren op je bord krijgen. Met de OFYR accessoires zal dit zeker lukken, ze zijn gemaakt om het gemak alleen maar te vergroten. Of het nu om een tang gaat om het vlees om te draaien en te pakken, of een compleet kookeiland om de perfecte gerechten te bereiden naast het vlees. Niet alleen jijzelf maar ook je gasten staan versteld van het perfecte vlees wat je kunt bereiden met deze bbq.