Genieten met japanse gerechten!

Geregeld ga ik in het weekend lekker op de bank zitten met een filmpje en wat lekkers. Nu dat ik van het weekend nog niet had gegeten hoopte ik het voor mekaar te krijgen dat er eten besteld kon worden zodat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan. Aangezien ik op het internet was gaan zoeken kwam ik lekkere Japanse gerechten tegen! Nooit geweten dat je Japans kan bestellen op het internet waardoor ik hier alleen maar enthousiast over ben geworden, tevens ook het feit dat ik hier echt trek in had!

logo-groot

Uiteindelijk ben ik op de website van TakeYa terecht gekomen en heb besloten om hier te gaan bestellen! De aantrekkelijke lage kosten die hun hanteren per gerecht is ideaal waardoor ik voor een paar euro’s een heerlijk diner thuis bezorgd krijg. Ik weet in ieder geval zeker dat deze gerechten interessant genoeg is waardoor ik een leuk lijstje aan diverse gerechten heb.

Bij het bezorgen van de gerechten was ik enigszins verbaasd. Had ik nou teveel besteld of hebben hun goed gevulde gerechten? Al met al was het onwijs veel en niet te vergeten enorm lekker!