Vanaf afstand iets liefs doen; dat kan bij fruitzaamgifts.nl. Bij deze webshop kun je zelf talloze leuke cadeaus samenstellen en die naar iemand sturen die dat nodig heeft. Het fijne van de cadeaus die je via de webshop van fruitzaamgifts.nl kunt bestellen is dat het geen eenheidsworst is, maar dat elk cadeau een persoonlijke touch heeft. Hoe, dat kun je helemaal zelf bepalen. Of dat nu een kaartje is met een boodschap, een ballon met een thema, een opvallende verpakking of een bijgevoegde selfie die je naar fruitzaamgifts opstuurt. Het bezorgen van jouw cadeau gebeurt op de dag nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Een cadeau voor elke gelegenheid

Bij fruitzaamgifts.nl zijn leuke cadeaus voor elke gelegenheid te vinden. Uiteraard is er een groot assortiment aan cadeaus verkrijgbaar dat gebaseerd is op fruitmanden. Die kunt je helemaal naar eigen inzicht laten vullen. Bij de wijze van verpakken en het toevoegen van een begeleidende boodschap heb je allerlei mogelijkheden om daar een persoonlijk accent aan te geven. De cadeaus zijn verdeeld op basis van de volgende thema’s: beterschap, bedankt, geboorte, felicitatie, sterkte en veel liefs. Behalve fruitmanden bestaan de cadeaus onder anderen uit bloemen, ballonnen, chocolade, thee, beauty en leuke dingen voor baby & kids.

Soepel bestelproces bij Fruitzaamgifts.nl

De website van fruitzaamgifts.nl is zo ingericht dat je jouw cadeau gemakkelijk kunt uitkiezen. Bij het toevoegen van een persoonlijke boodschap heb je allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kaartje met een boodschap, een bijzondere verpakking, een feestelijke ballon die bij het cadeau wordt gevoegd, of een selfie die je zelf kunt uploaden. Fruitzaamgifts.nl biedt je de gelegenheid om iemand een hart onder de riem te steken zonder dat je zelf naar die persoon toe moet. Dat is toch veel leuker dan een telefoontje of een videogesprek?