Een leuk alternatief: Snackwagen.nl

snackwagen.nl

snackwagen.nl

Catering verzorgen

Wie heeft er al eens van snackwagen.nl gehoord? Ik kwam er vorige week pas mee in aanraking en ik ben overtuigd van dit leuke concept! Al jaren ben ik degene die de feestjes en andere vieringen regelt in mijn familie en vriendenkring. Misschien omdat catering echt mijn passie is, het is gewoon erg leuk om te doen! Meestal als er bijvoorbeeld verjaardagen zijn of zo nu en dan een bruiloft zelfs, dan maken we alle hapjes zelf. De laatste tijd begint dat wel erg veel werk te worden. De familie blijft groeien en ook de vriendenkring blijft uitbreiden. Nu weet ik wat een leuk alternatief is om de catering mee te verzorgen of aan te vullen: de Snackmobiel!

Het is een soort rijdende snackbar die je op eigen locatie kunt bestellen. Dit is de enige cafetaria die tientallen mensen kan voorzien van heerlijke friet een eindeloos veel snacks voor maar een paar euro per persoon!

snackwagen.nl

Broodjes belegen of frituren

Voor het komende feestje hebben we gekozen om broodjes te belegen voor gedurende de dag, en ’s avonds te frituren. Heerlijk, want dat frituren hoef ik nu niet zelf te doen! Omdat we de snackmobiel inschakelen kan iedereen van het feestje meegenieten. De broodjes belegen is niet zo’n probleem, dat doe ik gewoon een dag van te voren! Het voelt alsof mijn feestje nu al in goede banen loopt. Fijn hoor, zo zonder stress. Ik ben erg benieuwd naar hoe iedereen de snackwagen gaat ervaren. We zien ‘m vast vaker terugkomen!