Een gezellig eetcafé in Vianen

Voor een tijd terug heb ik een gezellig eetcafé Vianen ontdekt. Deze eetgelegenheid heeft zoveel indruk gemaakt dat ik er nu bijna wekelijks wel te vinden ben. Je kan hier lekkere vers belegde broodjes krijgen, of een versnapering met een kopje koffie. Regelmatig kan je hier ook seizoensgebonden gerechten op de menukaart zien staan. Voor mij is het hier altijd even een rustmomentje voordat ik mij weer in het dagelijkse leven stort. Gewoon een lekker momentje van rust en een lekker hapje. Inmiddels hebben meerdere collega’s dit stekkie gevonden en ook zij strijken in de lunchpauze hier neer voor een lekkere snack.  

Steeds wisselende menukaart

Het leuke hier aan het eetcafé in Vianen is dat er regelmatig andere gerechten op de menukaart staan. Zo heb je steeds weer iets anders om uit te kiezen. De vorige keer toen ik hier was heb ik gekozen voor een lekker ovenschotels, maar vandaag viel mijn keuze op een lekkere frisse zomersalade. Via Facebook kan je op de hoogte blijven van wat er allemaal op de menukaart staat. 

Volgende week heb ik met een paar vriendinnen hier afgesproken om een hapje te gaan eten. Altijd gezellig om elkaar weer te zien en vooral om elkaar in dit restaurant, Zas & Fratsen, te ontmoeten.