Airfryer XL, bakken, braden, grillen en frituren!

cam_display_TVC_wk45_airfryer

De Airfryer XL is het ideale apparaat om mee te bakken, grillen, braden en te frituren! De Airfryer XL is een van de heteluchtfriteuses die als grote trend voorbij komt! Er zijn al verschillende kranten die aangeven dat de heteluchtfriteuses het kerstcadeau voor onder de kerstboom zijn! En daar is een reden voor, je kunt er zoveel verschillende gerechten in klaarmaken. Zo is het mogelijk om een ontbijtje klaar te maken in de vorm van verse afbakbroodjes of helemaal zelfgemaakt brood, je kunt er eieren in koken en bakken, bacon in grillen en noem maar op. Voor de lunch een lekker pizzabroodjes of broodje met gesmolten kaas. Als avondeten ouderwets frituren zonder vet, rollades klaarmaken, pannenkoeken bakken en zelfs groente in stomen! Kortom, de ideale uitvinding voor in de keuken.

 

Accessoires voor de Airfryer XL

Voor de Airfryer XL heb je allemaal speciaal op maat gemaakte accessoires. Zo heb je een bakplaat waarmee je heerlijk kunt bakken, de grillpan om vlees en vis op te grillen, een grillrek waarop je spiesjes kunt klaarmaken, maar ook je vlees en aardappels kunt scheiden en zo meerdere dingen tegelijk klaar kunt maken! Het is zelfs mogelijk om een hele maaltijd tegelijk klaar te maken in de Airfryer XL!

 

Airfryer XL vergelijken

Wil je weten welke Airfryer XL de beste is op dit moment, neem dan een kijkje op deze website. Op airfryervergelijken.nl worden verschillende heteluchtfriteuses met elkaar vergeleken om voor jou als consument de beste keuze naar voren te laten komen. Daarnaast wordt er ook weergeven waar je het goedkoopste een specifiek model aan kunt schaffen. Ook zijn er allemaal lekkere recepten te vinden die je klaar kunt maken in de Airfryer. Naast het feit dat het eten uit de Airfryer super lekker is, is het ook nog eens een stuk gezonder dan de ouderwetse friteuses waar je met vet in frituurt.