Koop hier je koffie en thee online

Door de corona pandemie moesten alle winkels helaas hun deuren dichtdoen. Veel winkels zijn daarom online gegaan om toch nog hun producten aan te bieden en toch nog hun klanten te kunnen bedienen. Cafe du Jour was dat probleem al lang voor aangezien zij vanaf het begin al een webshop hadden. Alsof ze het zagen aankomen. Bij Cafe du Jour staan ze online voor jou klaar voor al je koffie en thee. 

Cafe du Jour leeft voor koffie 

Café du Jour is opgericht door twee broers in 2015. Oorspronkelijk een afstudeeropdracht en uiteindelijk op de dag van vandaag een bevestigd bedrijf. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor koffie, maar ook de ambitie om een succesvol bedrijf op te richten (maar voornamelijk de liefde voor koffie). Bij Café du Jour draaien ze er niet omheen en doen ze niet moeilijk over wat ze hebben: goede koffie voor een goede prijs. De twee broers begonnen te experimenten met koffie en kregen al snel familie en vrienden over de vloer om bij hen hun koffie te halen. Dit leidde tot de beslissing om er een bedrijf van te maken. 

Veel verschillende merken bij Cafe du Jour

Op de site worden er verschillende merken koffie bonen aangeboden, waaronder Café du Jour’s eigen koffie merk. Ook andere bekende merken worden bij de broers aangeboden, zoals Lavazza koffie, Lucaffé en Segafredo (en nog velen anderen natuurlijk). Over de koffie weten zij veel te vertellen en aan te bieden, bijvoorbeeld hoe je je koffie moet zetten (bonen of gemalen en met wat voor apparaat), wat voor intensiteit koffie je wilt en wat voor smaak je lekker vindt (notig, chocolade en bloemig bevinden zich ook tussen de smaak opties). 

Genoeg te vinden bij dit fantastische koffie bedrijf. Kijk op www.cafedujour.nl voor meer informatie of voor jouw koffie, thee en meer.