The Bastard

Het design van The Bastard is in Nederland ontworpen, maar gemaakt in China. Verschillende soorten bereidingstechnieken waarvan je gebruik kunt maken, koken, slow koken, grillen en bakken het kan allemaal met dit prachtige mat zwarte exemplaar. Maak de lekkerste verse pizza’s zoals je nog nooit hebt gegeten, maar ook lekker ouderwets bbqen is met dit model ook mogelijk. Verschillende modellen, zodat je altijd een geschikt formaat vindt om van te genieten.

Meenemen naar het strand

Wil je een dagje strand echt compleet maken dan kun je The Bastard meenemen naar het strand, The Small is een compact model die zeer geschikt is voor een balkon, op het strand of op de camping. Met twee tot drie personen kun je gebruik maken van het grilloppervlak van 26 cm, de prestaties zijn natuurlijk niet minder dan de grotere exemplaren. Het compacte model heeft een rooster wat 8 cm groter is, voldoende om met vier personen vlees of vis te bereiden. Ook dit model is in een stoere mat zwart exemplaar te koop.

The Bastard

Met je vrienden ook eten bereiden

De perfecte zomerdag moet je natuurlijk eindigen met een heerlijke bbq, met je vrienden of familie onder het genot van een drankje dankbaar gebruik maken van The Bastard. Met de twee inklapbare zijtafels heb je voldoende ruimte om al je accessoires neer te leggen, om het gebruik nog eenvoudiger te maken. Het oppervlak om je eten op te bereiden is maar liefst 59 cm, dit betekend met gemak voor 8 personen bijvoorbeeld vlees grillen of bakken.