Beaujolais Nouveau of Primeur koop je bij VinoPura 

“VinoPura vind ik een fijne webshop voor de aanschaf van heerlijke pure en duurzame wijnen”, vertelt Stan de Man over waar hij zijn favoriete drank koopt. “De webshop heeft een heel groot assortiment aan wijnen die ook gesorteerd is op de gebruikte druivensoort. Als fan van Chardonnay door het jaar heen en in het najaar ook van de frisse Beaujolais Primeur Nouveau helpt VinoPura.nl mij makkelijk om keuzes te maken”, aldus Stan. 

Chardonnay, ook in bubbels 

Wie over internet surft op zoek naar een goede webshop voor wereldse wijnen die puur, vegan, biologisch en zuiver geproduceerd worden, komt vanzelf bij VinoPura uit. Stan legt uit: “ik was me wel bewust over welke wijnen ik wilde drinken – Chardonnay levert de lekkerste smaak, vind ik – en kwam met alle goede insteek voor het milieu, maar zeker ook voor mijn eigen gevoel, bij VinoPura uit. Zij zochten voor mij al de lekkerste en pure wijnen uit. En wie weet welke wijnen allemaal van de Chardonnay-druif geproduceerd worden, snapt ook dat de hulp van VinoPura erg welkom is. Mooie wijnen uit de Bourgogne, maar ook tintelfrisse Champagnes… de Chardonney geeft er smaak aan. Niet alleen dus aan de wijn die naar de druif wordt genoemd, maar ook aan die heerlijke bubbels.” 

Beaujolais Nouveau avec frommage! 

“Het seizoen van de Beaujolais Nouveau ook wel Primeur genoemd, is ook weer aanstaande. Elke derde donderdag van november wordt de frisse wijn ontkurkt! Ik kijk er elke keer naar uit. Het fijne van VinoPura is dat ze steeds de lekkerste Beaujolais Primeur of Beaujolais Nouveau in hun webshop opnemen. Het geeft mij de mogelijkheid met een paar muisklikken de lekkerste Beaujolais naar mijn huis te laten versturen. Kan ik ondertussen inkopen doen bij de kaaswinkel. Want uiteraard hoort bij een lekkere koele Beaujolais Nouveau ook een heerlijk Frans kaasje. Op een lauwwarm vers stokbroodje, met een aards stukje fuet. Heerlijk!”