Jij wilt toch ook bijzonder uit eten bij restaurant Cornelis?

Heerlijk én bijzonder uit eten bij restaurant Cornelis! Hou jij ook zo van de Hollandse keuken met een eigen tint hieraan? Dan raad ik je echt aan om eens in dit restaurant te gaan eten.

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend een dagje naar het mooie Amsterdam geweest. Heerlijk gewinkeld en aan het einde van de dag wilde wij hier ook nog een hapje eten alvorens wij naar huis zouden rijden. Doordat ik ben gaan zoeken op Google maps naar een restaurant in de omgeving waar wij op dat moment waren kwamen wij bij Cornelis uit. Een net maar zeer professioneel ingerichte restaurant oogt het.

Getest en goedgekeurd

Uiteindelijk hebben wij dan ook besloten om hier te gaan dineren. Bij binnenkomst werden wij zeer netjes ontvangen en naar onze tafel geleid. Hier kregen wij vervolgens een menukaart te zien met de gerechten welke zij serveren. Niet veel gerechten wat hierop staat maar wel voldoende keuze. Zo hebben wij een wijnarrangement erbij genomen om te zien of dat het perfect samen gaat. Het voorgerecht was in een woord geweldig. Heerlijke smaken welke perfect samengesteld zijn. Vervolgens kwam het hoofdgerecht. Dit was gewoonweg abnormaal lekker! Ook hierbij werd er een passend wijntje geschonken. Ik kan dan ook niks anders zeggen dat onze dag enorm goed is geslaagd. Mede dankzij het bijzonder uit eten bij restaurant Cornelis.