Een dankbaar gebaar naar je personeel

Kerstpakketten 2021

Alhoewel de kerstpakketten van 2021 erg populair zijn, is er nog steeds een grote groep mensen die sinterklaas vieren met de kinderen. Niet voor niets hebben de naast een kerstpakket bij de kerstpakkettenexpress.nl ook leuke pakketten voor Sinterklaas. Wil je toch iets doen aan Sinterklaas dan kies je voor een Sinterklaaspakket, je personeel kan op deze manier met het hele gezin sinterklaasavond vieren met lekkernijen van de sint. Voor elk budget is er een leuk geschenk beschikbaar. 

Heerlijk pakketten om te ontspannen

Wil je eens iets anders dan is een pakket van Rituals een pakket om te ontspannen in de badkamer en onder de douche. Heerlijke badschuim of een douche, om je na het douchen een heel ander mens te voelen. Van deodorant tot een heerlijk geurtje om er altijd verzorgd en heerlijk fris bij te lopen. Ook deze pakketten zijn voor elke prijs beschikbaar, van een voordelig budget tot een budget voor een uitgebreid pakket. Op de website van kerstpakkettenexpress.nl vind je alle informatie over de rituals pakketten en de prijzen ervan.

Kerstpakketten 2021

Zelf je kerstpakketten samenstellen

Heb je meer dan 50 kerstpakketten nodig voor je personeel, en wil je voor iedereen hetzelfde pakket dan is het mogelijk om deze zelf samen te stellen. Hierbij bepaal jezelf welke producten je in het pakket wilt hebben, vanaf 1000 pakketten kan er een maatwerk kerstpakket worden geleverd. Hierbij wordt er ook een speciale doos gemaakt voor het kerstpakket die voldoet aan al je wensen. Bijvoorbeeld een doos met het logo erin verwerkt of de huisstijl van je bedrijf.