Standaard uit eten in Nijmegen

Bij ons is het een vaste ritueel. Wekelijks gaan wij uit eten Nijmegen waarmaken. Dit houdt in dat wij ( bijna) iedere week naar hetzelfde restaurant gaan. Tot afgelopen week het punt bereikt is dat het hoog tijd werd om een ander vast plekje te vinden. Het eten wat wij voorgeschoteld kregen was gewoon niet gaar en tevens ook erg koud. Ik ben wel van mening dat het eten altijd warm moet zijn. De gaarheid van het vlees kan uiteraard wel eens voorkomen dat dit niet zo hoort, hier zal je mij dan ook niet over horen klagen.

Op zoek!

Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een ander restaurant in de omgeving van Nijmegen. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Bistro Le Steak. Dit restaurant zit overigens niet in het centrum, net buiten het centrum in Berg en Dal kan je dit vinden. Aangezien ik het graag wil testen of dat het onze smaak is, hebben wij ervoor gekozen om gisteravond hierheen te gaan. Bij binnenkomst waren wij verbaasd met alles wat wij zagen. Diverse dingen hingen er aan het plafond en een gezellig team stond voor ons klaar. Zelfs de kok kwam ons begroeten toen hij langs liep en dat vonden wij enorm prettig. Bij het krijgen van de menukaart waren wij perplex! Wat een grote kaart en de hoeveelheid gerechten konden wij niet eens tellen.

Het eten was dan ook voortreffelijk en hebben aan het einde van de avond de kok nog bedankt voor het lekkere eten.  Hier komen wij zeer zeker terug!