Snackwagen huren voor feestjes

1

Ieder jaar gaan wij met de gehele familie iets gezelligs doen en dit is altijd leuk, een paar maanden geleden hebben we dit weer gedaan en wij hebben ons zeer goed vermaakt. Normaal doen we leuke dingen zoals met z’n allen uit eten en dan huren we voor in de avond een zaal af of zoiets dergelijks maar dit jaar kozen we er voor een Snackwagen huren omdat het zo lekker weer was overdag een soort grote picknick te houden. We huurden een wagen in die ons verzorgde van lekkernijen en dit was helemaal geweldig, het is een soort grote bus die naar ons toe kwam en ons eten verzorgde.2

Zeker lekker eten

De Snackwagen huren werd erg goed ontvangen door onze familie omdat we allemaal van een lekkere snack houden, ook is het erg leuk om te zien dat deze grote bus speciaal voor ons het eten komt brengen.

Een leuke dag met de familie

Ik vind persoonlijk de familie dag altijd heel erg gezellig omdat we altijd zoiets leuks gaan doen en dan zie je de mensen weer die je normaal misschien niet zo vaak ziet en sommige mensen zie je echt alleen op die dag maar dat maakt het wel extra leuk vind ik, er is altijd een hele gezellige sfeer en iedereen kan er wel van genieten, even heerlijk er tussen uit. En daarom zijn we blij dat we onze dag hebben laten verzorgen door de grote bus zodat we zelf zorgeloos konden zonnen.